img5

3 квітня 2024 року для студентів Криворізького педагогічного відбулася онлайн-зустріч, на якій йшлося про можливості міжнародної академічної мобільності. Подробиці дізнавався прес-центр.

img12

Зустріч зі студентством щодо ознайомлення з можливостями міжнародної академічної мобільності було організовано відділом міжнародних зв’язків та навчально-методичним відділом КДПУ. Головною метою заходу стало привернення уваги до інтернаціоналізації освіти й популяризації практики міжнародних обмінів. «Питання інтернаціоналізації освіти сьогодні на часі, а досвід міжнародної академічної мобільності є необхідним компонентом сучасної професійної підготовки здобувачів вищої освіти. Наш університет пропонує чимало програм для всіх охочих скористатися можливостями міжнародної академічної мобільності», – підкреслила проректор з наукової роботи, проф. В. А. Гаманюк.

img18

Учасники онлайн-конференції, які вже мають досвід навчання за програмами академічної мобільності, поділилися своїми враженнями від поїздок до іноземних університетів. Вони акцентували на таких перевагах цього досвіду, як поглиблення академічних знань, покращення мовних навичок та знайомство з культурним розмаїттям. Під час зустрічі студенти також наголосили на можливостях особистого та професійного розвитку, які вони отримали завдяки міжнародному досвіду.

img19

Здобувачі вищої освіти відверто розповіли й про виклики, з якими стикалися під час перебування в країні з незнайомою культурою, та поділилися порадами, що допомогли їм швидко адаптуватися до нового освітнього середовища.

img22

Зустріч стала не лише платформою для обміну досвідом, а й важливим джерелом мотивації для студентів, які бажають долучитися до програм міжнародної академічної мобільності.

Ознайомитись з можливостями міжнародної академічної мобільності можна за покликанням.

26000
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31