1

27 квітня 2024 року на офіційному Youtube-каналі Криворізького педагогічного відбувся масштабний онлайн-захід – день відкритих дверей, на якому всі охочі отримали можливість познайомитися з представниками факультетів КДПУ та дізнатися все про спеціальності, підготовка за якими здійснюється в нашому університеті.

2

Ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко привітав майбутніх абітурієнтів, побажав вдалого вибору професії та успішного вступу на омріяну спеціальність.

3

Відповідальний секретар приймальної комісії, доц. Г. Г. Останіна розповіла про зміст та процедуру проведення національного мультипредметного тесту, детально зупинилася на хронології подій цьогорічної вступної кампанії.

4

Всі подробиці вступу-2024 та вимоги до абітурієнтів було висвітлено на слайдах тематичної презентації.

5

Перший проректор, доц. О. А. Остроушко представила спікерів кожного з восьми факультетів Криворізького педагогічного. Знайомство зі спеціальностями нашого університету відбулося у форматі серії інтерв’ю, під час яких представники факультетів відповідали на запитання керівника студентського клубу О. М. Зайцевої.

6

У рубриці «Пруфи на пуфах» студенти КДПУ ділилися власним досвідом навчання в нашому університеті, підкреслювали переваги здобуття вищої освіти в рідній Альма-матер, розповідали про родзинки студентського життя на різних факультетах.

7

Всі, хто не зміг приєднатися до прямої трансляції дня відкритих дверей, можуть переглянути запис події на офіційному Youtube-каналі Криворізького педагогічного.

Під час прямої трансляції в чаті зацікавлені мали змогу поставити запитання щодо особливостей вступу на спеціальності університету, а представники приймальної комісії давали на них відповіді. Чат трансляції також збережено, тож на деякі запитання можна знайти відповіді.

Якщо у вас залишились запитання щодо вступу в наш університет – представники приймальної комісії залюбки нададуть особисту консультацію в робочі години за телефоном +38(068)265-95-77 або електронною поштою [email protected].

Криворізький педагогічний бажає всім абітурієнтам успішно пройти всі етапи вступної кампанії
та вдало розпочати шлях до майбутніх кар’єрних вершин!
26333
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31