001

16 травня 2024 року відбувся міський захід «Наука об’єднує», присвячений Дню науки в Україні, до якого долучилися науково-педагогічні працівники, співробітники, здобувачі вищої освіти КДПУ та освітяни міста.

002

Захід розпочався з привітання ректора, проф. Я. В. Шрамка. «Важливою складовою діяльності нашого університету є наукова робота. Сьогодні разом із Департаментом освіти і науки виконкому Криворізької міської ради ми проводимо День науки, під час якого вчителі нашого міста отримають можливість ознайомитися з досвідом організації навчання. Навчання і наука – дві складові єдиного процесу, тому, сподіваюся, наш досвід стане у пригоді вчителям, які завітали до нас сьогодні і які, в переважній більшості, є нашими випускниками», – підкреслив Ярослав Владиславович.

003

Студенти музично-хореографічного відділення факультету мистецтв разом зі своєю наставницею, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри методики музичного виховання, співу та хорового диригування М. В. Вікторовою подарували присутнім чудову пісню про Україну та її незламний народ.

004

День науки в Україні співпав зі святкуванням Всесвітнього Дня вишиванки – до традиційного флешмобу долучилися й гості нашого університету.

005

На презентаційних локаціях було представлено низку спеціальностей, за якими здійснюється професійна підготовка в КДПУ. Серед них – практична психологія, дошкільна, початкова та спеціальна освіта, фізика, математика, астрономія, історія, біологія, хімія, англійська та німецька мова, зарубіжна література, мистецтво.

006

Метою заходу стало ознайомлення освітян міста з дослідницькими лабораторіями, досягненнями української та світової науки, формами співпраці з науковцями університету щодо підготовки науково-дослідних робіт учнів. Учасники семінару, які зацікавлені у збагаченні знань щодо власної наукової роботи мали змогу відвідати додаткову локацію бібліотеки, де освітян було ознайомлено з можливостями користування міжнародними наукометричними базами даних, ресурсами та послугами бібліотеки університету, зокрема дистанційними, а також представлено унікальну колекцію рідкісних та цінних видань. Це дозволить освітянам міста підвищити свій кваліфікаційний рівень та надасть змогу плідно працювати над науковою роботою, вступивши до магістратури та аспірантури Криворізького державного педагогічного університету.

007

Вітаємо зі святами та дякуємо всім освітянам, які завітали 
до Криворізького педагогічного, за активну участь у заході!
 

Більше фото в галереї

26523
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30