img6

9 березня 2024 року відбулася (не)магістральна конференція «Освітянський ретрит: приємне і корисне». Науково-педагогічні працівники нашого університету взяли активну участь у цьому заході.

У межах проєкту EdCamp було передбачено підвищення кваліфікації викладачів за такими напрямами: використання інформаційно-комунікативних та цифрових технологій в освітньому процесі; емоційно-етична компетентність, інклюзивна компетентність; психолого-фізіологічні особливості здобувачів освіти певного віку, основи андрагогіки; розвиток управлінської компетентності (для керівників закладів освіти, науково-методичних установ та їхніх заступників); формування у здобувачів освіти спільних для ключових компетентностей умінь; цифрова компетентність.

img12

Одними зі спікерів цьогорічної зустрічі стали представниці кафедри початкової освіти психолого-педагогічного факультету – завідувач кафедри, доцент О. А. Павлик і доцент Л. П. Лисогор. Науково-педагогічні працівниці вже мали досвід взаємодії у межах цього освітянського проєкту. Минулого року вони виступали дистанційно, а цього разу зустріч відбулася в очному форматі. img19

На майстерці для освітян «Родзинки на торті» доценти кафедри початкової освіти КДПУ представили інноваційні вправи для саморозвитку, креативності, рефлексивні завдання, практики соціально-емоційного та етичного навчання, розвитку критичного мислення, приклади використання штучного інтелекту в освітньому процесі.

img22

Наприкінці зустрічі відбулася виїзна панельна дискусія на тему «Урботуризм та його роль в освіті» за участю таємного гостя. Засекреченим спікером став представник Криворізького педагогічного – кандидат географічних наук, завідувач кафедри туризму та економіки факультету географії, туризму та історії, доц. В. Л. Казаков.

Викладачі КДПУ зробили вагомий внесок до масштабної освітянської події, поділилися власним досвідом і дізналися багато цікавого та корисного про напрацювання колег.

25428
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31