Кафедра хімії та методики її навчання
Природничий факультет
Навесні 2023 року відбулась непересічна для кафедри хімії та методики її навчання подія – з 24 квітня по 27 травня 2023 в рамках проекту Erasmus+ та співпраці Еskişehir Technical University і КДПУ наш викладач Селіванова Тетяна Валеріїна протягом місяця проходила стажування за кордоном: відвідувала лекції і лабораторні заняття студентів-хіміків у Ескішехірському технічному університеті.
   
   
За час перебування у Туреччині Тетяна Селіванова отримала досвід проведення онлайн та очних занять від турецьких колег (проф. Алі Озджан, проф. Сібель Емір Ділтемиз, проф. Айча Озджан, док. Еліф Міне Онжу Кайа), поділилася власним досвідом та встановила міцні наукові та особисті контакти з турецькими науковцями.
   
   
Познайомилась з особливостями роботи в лабораторіях хімічного факультету, програмами та планами занять і провела лабораторні заняття з аналітичної хімії для турецьких студентів.
   
   
Також, Селіванова Т. В. приймала участь в роботі в науково-дослідній лабораторії рідинної хроматографії. А саме, разом з аспірантами опановувала ази роботи на приладі для рідинної хроматографії надвисокої ефективності, під керівництвом доктора Еліф Міне Онжу Кайа. 
25799
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша