img7

Криворізький державний педагогічний університет спільно з кафедрою логіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка (Україна) у співдружності з Western Illinois University (США) запрошує взяти участь у науковому опитуванні, присвяченому ставленню українців до різних видів суперечок, дискусій, дебатів, а також аргументації та критики, які в них застосовуються.

Кафедра філософії нашого університету спільно з вітчизняними та зарубіжними партнерами бере участь у науковому дослідженні щодо ставлення українців до різних видів суперечок. У межах проєкту «Крос-культурні дослідження суперечки» опитування проводиться вже вдруге для вивчення динаміки.

Дослідження є анонімним та конфіденційним. Відповіді на запитання заберуть близько 30 хвилин. Результати будуть використані виключно в дослідницьких цілях у межах проєкту та репрезентовані тільки в узагальненому вигляді.

Усі запитання подано зі шкалою від 1 до 10 балів, де 1 – повністю не погоджуюся, а 10 – повністю погоджуюся. Респондентам необхідно надавати оцінку, яка базується на особистісному ставленні до суперечок віч-на-віч та почуттях під час них.

Пройти опитування можна за покликанням

25781
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок