1

19 березня 2024 року колектив Криворізького педагогічного урочисто привітав з вісімдесятирічним ювілеєм кандидата технічних наук, професора кафедри математики та методики її навчання, заслуженого працівника освіти України Володимира Вікторовича Корольського.

Більше ніж півстоліття дослідницької та науково-педагогічної діяльності у нашому університеті Володимир Вікторович авторитетно та відповідально передає глибокі фахові знання, науково-практичний досвід новим поколінням майбутніх учителів математики, фізики, інформатики, технології.

2

Ювіляр – автор і співавтор близько 250 наукових праць, зокрема монографій, підручників, науково-методичних і навчально-методичних посібників, депонованих праць, наукових статей у фахових вітчизняних та зарубіжних виданнях; член редколегії авторитетних наукових видань; учасник міжнародних і всеукраїнських науково-практичних конференцій і семінарів з проблем фундаментальних і прикладних наук, математичної освіти. Серед дисциплін, які викладає професор В. В. Корольський, – вища математика, математичний аналіз, фінансова математика. Більше про науковця можна дізнатися, ознайомившись з джерелами, представленими у біобібліографічному покажчику «Володимир Вікторович Корольський: Docendo discimus (Навчаючи, навчаюся): (до ювілею професора, кандидата технічних наук, завідувача кафедри математики та методики її навчання Криворізького державного педагогічного університету, заслуженого працівника освіти України)».

3

На святковому заході з нагоди ювілею зібралися колеги та вихованці Володимира Вікторовича. З вітальним адресом від трудового колективу, первинної профспілкової організації, здобувачів вищої освіти до ювіляра звернувся ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко.

4

З щирими словами привітання до проф. В. В. Корольського звернулася й випускниця Криворізького педагогічного, в минулому – студентка ювіляра, директор департаменту освіти і науки виконкому криворізької міської ради Т. П. Кріпак, яка також передала Володимиру Вікторовичу вітальний адрес від секретаря Криворізької міської ради, в. о. міського голови Ю. Г. Вілкула.

5

Представники ректорату, декани факультетів, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти тепло вітали В. В. Корольського зі славетним ювілеєм, дякували йому за наставництво та співпрацю, пригадували сторінки його біографії, ділилися спогадами про спільну роботу та навчання у ювіляра. На заході лунали й привітання від колег проф. В. В. Корольського з інших міст та закладів вищої освіти.

6

Слово взяв і сам ювіляр, який подякував учасникам святкової події, поділився цікавими спогадами та роздумами, продемонстрував неймовірний математичний парадокс та ефективну методику обчислення числа «пі».

7

Зав. кафедри математики та методики її навчання, доц. Д. Є. Бобилєв побажав усім присутнім: «Нехай життя Володимира Вікторовича стане невичерпним джерелом натхнення для всіх нас!».

Більше фото в галереї

25632
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31