01

З 25 по 26 січня 2024 року у Криворізькому педагогічному відбувся дводенний спортивний захід – Універсіада «Бадьорість і здоров'я». Ця традиційна подія, наповнена енергією товариських змагань та командним духом, засвідчила готовність КДПУ до плідної роботи на освітянському фронті задля якісної фізичної підготовки української молоді в умовах повномасштабної війни проти нашої країни та вмотивованість колективу університету до злагодженої спільної праці на шляху до Перемоги.

Універсіада об'єднала шанувальників різних спортивних активностей: шахів, шашок, футзалу, волейболу та естафети.

02

Першість виборювали команди факультету мистецтв, психолого-педагогічного факультету, факультету педагогічної освіти, факультету української філології, факультету іноземних мов, фізико-математичного факультету, природничого факультету й об’єднаної команди факультету географії, туризму та історії з інформаційно-обчислювальним центром, студентським клубом та міжнародним відділом.

03

«Наша традиційна Універсіада засвідчує єдність та згуртованість спільноти Криворізького педагогічного, готовність гідно виконувати нашу освітянську місію, підтримуючи одне одного, популяризувати серед студентської молоді здоровий спосіб життя», – підкреслив ректор КДПУ, проф. Я. В. Шрамко у вітальному зверненні до учасників змагань.

04

Цей традиційний захід не лише зміцнив фізичне здоров'я учасників, але і створив неперевершену атмосферу спільності та взаєморозуміння. Він став чудовою нагодою відзначити спортивні досягнення та підтримати активний та здоровий спосіб життя в університетській родині.

05

На будь-яких змаганнях є свої переможці. Цього року результати розподілилися таким чином:

І місце – факультет мистецтв;
 
ІІ місце – об’єднана команда факультету географії, туризму та історії з інформаційно-обчислювальним центром, студентським клубом і міжнародним відділом;
 
ІІІ місце – психолого-педагогічний факультет.

06

Переможці були відзначені пам’ятними дипломами і грошовою винагородою від первинної профспілкової організації КДПУ.

07

Криворізький педагогічний вітає всіх спортсменів і бажає міцного здоров’я та бадьорості духу!

Більше фото в галереї

24452
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31