img6

Днями розпочалася реєстрація для участі в національному мультипредметному тесті. Про дедлайни та особливості цьогорічного НМТ читайте в дописі прес-центру.

img8

НМТ є формою вступного випробування, що проводиться з метою забезпечення права осіб на рівний доступ до фахової передвищої, вищої освіти в умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану (особливого періоду).

Процес реєстрації триватиме з 14 березня до 11 квітня 2024 року включно. Для участі в НМТ можуть зареєструватися особи, які мають повну загальну середню освіту або здобудуть її у 2024 році.

img12

Вступник створює персональний електронний кабінет за допомогою спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти, шляхом внесення таких особистих даних:

1) прізвище, ім'я, по батькові (за наявності);
2) число, місяць і рік народження;
3) тип, серія (за наявності) та номер документа, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація;
4) реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності).

img17

Після внесення реєстраційних даних необхідно вибрати із запропонованих переліків, а саме навчальний предмет і населений пункт в Україні або за кордоном, де вступник / вступниця планує проходити НМТ, а також мову складання предметів сертифікаційної роботи. Далі – завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів та надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти, натиснувши відповідну кнопку в сервісі.

Факт створення вступником персонального кабінету є підставою для обробки його персональних даних у процесі підготовки та проведення НМТ, їх використання під час приймання на навчання до закладів фахової передвищої, вищої освіти відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Криворізький педагогічний бажає всім майбутнім абітурієнтам успішної вступної кампанії
та запрошує здобути якісну сучасну освіту в стінах нашої Альма-матер!
25593
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31