1

Педагогічна та виробнича практика в Криворізькому педагогічному є невіддільним елементом якісної професійної підготовки сучасного фахівця. Про те, як проходили настановчі конференції для здобувачів вищої освіти, які навчаються на різних спеціальностях, читайте у сьогоднішньому дайджесті прес-центру.

Під час настановчої конференції на кафедрі фізики та методики її навчання студенти ІV курсу груп ФІ-20, ФМ-20 дізналися про терміни, завдання й цілі проходження практики, які детально висвітлили та пояснили керівник практики й методисти за фахом.

2

На онлайн-зустрічі факультету української філології здобувачі вищої освіти дізналися про особливості організації практики в закладах освіти, отримали необхідні для успішного проходження практики інструкції від викладачів-методистів з фаху, англійської мови, редагування, історії, психології та педагогіки.

3

Керівники практики ознайомили студентів ІV курсу СМК-20 ОП «Соціологія масової комунікації, журналістики і реклами» з процедурою проходження практики, окреслили масштаб та особливості роботи студентів-практикантів у закладах, які є базами проходження практики, попередили про можливі труднощі та визначили очікувані результати. Керівники від баз практики окреслили мету та завдання практики відповідно до освітньої програми підготовки, акцентували увагу на вимогах щодо оформлення звітної документації, наголосили на необхідності виконання індивідуальних завдань.

4

Проведення педагогічної практики у студентів IV курсу є найважливішою складовою частиною професійної підготовки художника-педагога. На кафедрі образотворчого мистецтва майбутнім фахівцям нагадали загальну мету їх практики – підготовку до самостійної педагогічної роботи в умовах реального динамічного освітнього процесу з урахуванням специфіки школи, вікових особливостей дітей та рівня їх художньої підготовки.

5

Здобувачі вищої освіти спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) в режимі онлайн зустрілися з методистами з фаху, спеціалізації, педагогіки та психології, які детально висвітлили мету практики, вимоги до неї, особливості оформлення звітної документації та надали всю необхідну інформацію для успішного завершення цього важливого етапу професійної підготовки. 

Бажаємо всім здобувачам вищої освіти цікавого та вдалого практичного використання набутих умінь і навичок!

24606
Календар подій
Останні статті
Популярне
Зворотний зв'язок
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31