Кафедра математики та методики її навчання
Фізико-математичний факультет
Зустріч_5н.jpg 24 жовтня 2023 року відбулась друга лекція в міжуніверситетському онлайн-лекторії з методики навчання математики.  Тема "Зміст, способи, форми та методи інтеграції при вивченні математики в закладах загальної середньої освіти" (лектор: Нічишина Вікторія Вікторівна, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри математики та цифрових технологій Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка).  На заняття були запрошені студенти Криворізького державного педагогічного університету та Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка. Долучилось більше 20 здобувачів вищої освіти першого та другого курсів магістратури та студенти бакалаврату, в тому числі студенти першого курсу бакалаврату. 

Науковий світ Криворізького державного педагогічного університету розцвів вдруге, коли кафедра математики та методики її навчання здійснила подорож у віртуальній лабораторії дидактики математики. Цього разу лабораторія стала платформою для другої лекції на тему "Зміст, способи, форми та методи інтеграції при вивченні математики в закладах загальної середньої освіти". Учасники отримали можливість отримати цінні знання про те, як покращити навчання математики в загальноосвітніх закладах. У ході лекції були висвітлені ключові аспекти інтеграції математики. Вікторія Вікторівна детально розглянула етапи інтеграції знань, вказавши на важливість цього підходу для створення комплексних та глибоких знань учнів. Також було наголошено на укрупненні дидактичних одиниць, що сприяє кращому розумінню та запам'ятовуванню матеріалу. Родзинкою лекції були моменти присвячені практичним методам та формам роботи зі здобувачами освіти, які сприяють успішній інтеграції математики. Усі учасники лекції отримали заряд знань і натхнення для подальших досліджень у галузі навчання математики. Друга лекція на Міжуніверситетському онлайн-лекторії стала важливою подією для студентів Криворізького державного педагогічного університету і розширила їх горизонти у царині методики навчання математики.

Зустріч 5 01 Зустріч 5 02
Зустріч 5 03 Зустріч 5 04

 

Кафедра математики та методики її навчання щиро дякує Вікторії Вікторівні за цікаву і важливу лекцію та запрошує на наступну зустріч!

Зустріч 6н

23572
Календар подій
Останні статті
Популярне на сайті
Афіша
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31